Pupas ar jēra gaļu

Pupas ar jēra gaļu Foto: Pupas ar jēra gaļu

Sastāvdaļas

  • 500 g pupu
  • 1 kg jēra gaļas
  • 2 sīpoli
  • 100 g sviesta
  • 2 tējkarotes smalkā cukura
  • 1 glāze pupu novārījuma
  • 2 ēdamkarotes kviešu miltu
  • sāls pēc garšas

Pagatavošana

  1. Jēra gaļu nomazgā, sagriež gabaliņos un cep uz pannas, kamēr gatava. Izvāra pupas, notecina sietā. Sīki sagrieztus sīpolus apcep sviestā.
  2. Glāzei pupu novārījuma pievieno kviešu miltus, kas iepriekš atšķaidīti ar nelielu novārījuma daudzumu līdz skāba krējuma konsistencei, pēc tam smalko cukuru un tomātu sulu.
  3. Pievieno apceptos sīpolus, samaisa, pieliek apcepto gaļu un pupas un vāra uz mazas uguns 10 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes