Sastāvdaļas
- 500 g pupu
- 1 kg jēra gaļas
- 2 sīpoli
- 100 g sviesta
- 2 tējkarotes smalkā cukura
- 1 glāze pupu novārījuma
- 2 ēdamkarotes kviešu miltu
- sāls pēc garšas
Pagatavošana
- Jēra gaļu nomazgā, sagriež gabaliņos un cep uz pannas, kamēr gatava. Izvāra pupas, notecina sietā. Sīki sagrieztus sīpolus apcep sviestā.
- Glāzei pupu novārījuma pievieno kviešu miltus, kas iepriekš atšķaidīti ar nelielu novārījuma daudzumu līdz skāba krējuma konsistencei, pēc tam smalko cukuru un tomātu sulu.
- Pievieno apceptos sīpolus, samaisa, pieliek apcepto gaļu un pupas un vāra uz mazas uguns 10 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!