Sastāvdaļas
- 500 g prjaņiku
- 150-200 ml skābā krējuma
- 2 banāni
- 1 kivi
- 1 glāze saldo ķiršu
Pagatavošana
- Banānus samīca un samaisa ar skābo krējumu.
- Prjaņikus sagriež plānos gabaliņos, pāris prjaņikus noliek malā, tortes rotāšanai.
- Prjaņiku gabaliņus pamērcē banānu krēmā un veido torti.
- Torti var veidot uz apaļa šķīvja vai apaļā veidnē.
- Torti patur 30 minūtes istabas temperatūrā, lai savelkas garšas un tad liek ledusskapī, lai krēms savilktos.
- Pēc pāris stundām torti izņem no ledusskapja un izrotā.
- Malā noliktos prjaņikus sasmalcina un ar drupačām nokaisa visu torti.
- Tad torti rotā ar augļiem un ogām.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!