Sastāvdaļas
- 75 g sviesta
- 250 g vājpiena biezpiena
- 100 g „Ricotta” siera
- 250 ml bezpiedevu jogurta
- 300 ml saldā krējuma
- 150 g pūdercukura
- 15 g želatīna
- 1 citrons
- 200 g musli (jebkura)
Pagatavošana
- Musli sajauc ar izkausētu sviestu un 50 g pūdercukura viendabīgā masā.
- Iegūto masu ieklāj kūkas formā, kas pārklāta ar viegli ietaukotu cepamo papīru un ievieto ledusskapī.
- Biezpienu sasmalcina caur sietu vai ar blenderi. Samaisa ar „Ricotta” sieru, jogurtu, atlikušo pūdercukura daudzumu, citrona sulu un miziņām.
- Želatīnu pārlej ar nelielu daudzumu ūdens un atstāj uzbriest. Tad izkausē un pievieno biezpiena masai.
- Biezpiena masu rūpīgi saputo ar elektrisko putotāju viendabīgā masā.
- Atsevišķā traukā saputo saldo krējumu un pakāpeniski pievieno biezpiena masai.
- Izņem kūkas pamatni no ledusskapja un pārklāj to ar biezpiena krēmu.
- Ievieto ledusskapī uz 3 - 5 stundām un dekorē ar kausētu šokolādi vai pēc savas gaumes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!