Ķiršu marmelāde

Ķiršu marmelāde Foto: Ķiršu marmelāde

Sastāvdaļas

  • 1 kg ķiršu
  • 1/2 kg cukura

Pagatavošana

  1. Ķiršus nomazgā, notecina, izņem kauliņus.
  2. Sausā kastrolī ieber iztīrītus ķiršus un uz mazas uguns karsē, kamēr tie sāk izdalīt sulu.
  3. Turpina maisot karsēt, līdz ķirsi sāk vārīties, nosmeļ putas.
  4. Tad noņem no uguns un izberž ķiršus caur sietu.
  5. Masu liek atpakaļ kastrolī, pievieno cukuru un maisot vāra, līdz masa ir samazinājusies pa 1/3.
  6. Pilda izkarsētās burkās un aizvāko.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes