Kāpostu "steiks" zem siera cepurītes

KĀPOSTU "STEIKS" ZEM SIERA CEPURĪTES Foto: Kāpostu "steiks" zem siera cepurītes

Sastāvdaļas

  • 1 baltais galviņkāposts
  • 100 grami rīvēta Holandes siera
  • 200 mililitri mājas ķiploku majonēzes
  • jalapeno salsa mērce
  • garšvielu maisījums dārzeņiem
  • sāls un pipari pēc garšas
  • eļļa cepšanai
  • ūdens

Pagatavošana

  1. Kāpostu sagriežam 1-1,5 centimetru biezās šķēlēs. Vārām ar garšvielu maisījumu, sāli un pipariem līdz gatavībai.
  2. Izņemam, nosusinām un atdzesējam. Ja ir serde, izgriežam.
  3. Kārtojam ieeļļotā cepamajā traukā. Pārziežam ar jalapeno salsa mērci un uzliekam cepurīti no siera un majonēzes.
  4. Cepam cepeškrāsnī 180°C temperatūrā zeltainus.
  5. Pasniedz, kā patstāvīgu ēdienu vai ar piedevām un salātiem.

Recepti piedāvā un iesaka: Inita Briedina

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes