Sastāvdaļas
- 300 g kalmāru
- 2 olas
- zaļumi
- 1 kausētais sieriņš
- 2 ķiploka daiviņas
- majonēze
- konservēta kukurūza
Pagatavošana
- Kalmārus nomazgā, izņem ķidas, noņem plēvi, cietās zvīņas.
- Vāra kalmārus - liek verdošā sālsūdenī uz 2 minūtēm.
- Vārītus kalmārus izņem no ūdens, atdzesē un sagriež salmiņos.
- Kausēto sieriņu kārtīgi atdzesē ledusskapī un sarīvē uz rupjās rīves.
- Olas cieti izvāra un sagriež gabaliņos.
- Zaļumus sakapā.
- Ķiplokus saspiež ķiploku spiedē un samaisa ar majonēzi.
- Samaisa kalmārus ar sieru, olām, zaļumiem un konservētu kukurūzu.
- Salātus pārlej ar ķiploku majonēzi.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!