Sastāvdaļas
- 180 g vārītu, attīrītu lielo garneļu
- 1/4 citrona sulas
- 20 g svaigu zaļumu
- 120 g gurķu
- 100 g liesa biezpiena siera
- 1 ķiploka daiviņa
- sāls, pipari pēc garšas
Pagatavošana
- Ja izmantojat neattīrītas garneles - izvāriet tās sālsūdenī un noņemiet čaulas.
- Vārītas, attīrītas garneles sagriež gabaliņos un aprasina ar citronu sulu.
- Dažas veselas garneles atstājiet rotājumam.
- Gurķus nomizo, sagriež mazos gabaliņos.
- Zaļumus sakapā.
- Samaisa garneles ar gurķiem un zaļumiem, pievieno ķiploku spiedē saspiestus ķiplokus.
- Pievieno biezpiena sieru, samaisa, pieber piparus.
- Salātus pasniedz nelielos trauciņos un rotā ar veselu garneli.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!