Gardais mājas gulašs

Gardais mājas gulašs Foto: Gardais mājas gulašs

Sastāvdaļas

  • 500 g gaļas (liellopu vai cūkgaļa)
  • 2 sīpoli
  • 1 ēdamkarote miltu
  • 3 ēdamkarotes tomātu pastas
  • sāls, pipari, lauru lapas, zaļumi pēc garšas

Pagatavošana

  1. Gaļu noskalo, nosusina, sagriež gabaliņos.
  2. Sīpolus sakapā. 
  3. Dziļā pannā uzkarsē eļļu, cep gaļu uz lielas uguns, aptuveni 5 minūtes.
  4. Pievieno sīpolus, cep, ik pa brīdim apmaisot, 5-7 minūtes, uz vidējas uguns.
  5. Gaļai pieber sāli, piparus, uzkaisa miltus, samaisa, turpina cept 2-3 minūtes.
  6. Ik pa brīdim apmaisa, pievieno tomātu pastu - kārtīgi samaisa.
  7. Pielej 2-3 glāzes ūdens vai gaļas buljona, samaisa, pievieno lauru lapu, uzliek vāku, sautē uz lēnas uguns 1-1,5 stundas.
  8. Pasniedz gulašu ar sakapātiem zaļumiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes