Sastāvdaļas
Braunijam:
- 2 tumšās šokolādes tāfelītes
- 100 g sviesta
- 2 olas
- 3 ēdamkarotes miltu
- 100 g cukura
Siera kūkai:
- 200 g krēmsiera
- 2 baltās šokolādes tāfelītes
- 1 ola
Pagatavošana
- Tumšo šokolādi izkausē kopā ar sviestu, samaisa.
- Olas sakuļ ar cukuru, samaisa ar šokolādes masu, pievieno miltus un vēlreiz visu samaisa.
- Atsevišķi izkausē balto šokolādi.
- Krēmsieru samaisa ar olu un pēc tam samaisa ar balto šokolādi.
- Tumšās šokolādes maisījumu lej ietaukotā veidnē, virsū lej baltās šokolādes maisījumu, mazliet izlīdzina.
- Cep 150°C temperatūrā, 55 minūtes.
- Gatavu kūku izņem no veidnes un pārkaisa ar šokolādes skaidiņām.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!