Duets: Braunijs + siera kūka

Duets: Braunijs + siera kūka Foto: Duets: Braunijs un siera kūka

Sastāvdaļas

Braunijam:
  • 2 tumšās šokolādes tāfelītes
  • 100 g sviesta
  • 2 olas 
  • 3 ēdamkarotes miltu
  • 100 g cukura
Siera kūkai:
  • 200 g krēmsiera
  • 2 baltās šokolādes tāfelītes
  • 1 ola 

Pagatavošana

  1. Tumšo šokolādi izkausē kopā ar sviestu, samaisa.
  2. Olas sakuļ ar cukuru, samaisa ar šokolādes masu, pievieno miltus un vēlreiz visu samaisa.
  3. Atsevišķi izkausē balto šokolādi.
  4. Krēmsieru samaisa ar olu un pēc tam samaisa ar balto šokolādi.
  5. Tumšās šokolādes maisījumu lej ietaukotā veidnē, virsū lej baltās šokolādes maisījumu, mazliet izlīdzina.
  6. Cep 150°C temperatūrā, 55 minūtes.
  7. Gatavu kūku izņem no veidnes un pārkaisa ar šokolādes skaidiņām.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes