Citronu krēms – universāls un pildījums tortēm, pīrāgiem

Citronu krēms – universāls un pildījums tortēm, pīrāgiem Foto: Citronu krēms – universāls un pildījums tortēm, pī

Sastāvdaļas

  • 1 glāze citrona sulas
  • 2 tējk. rīvētas citrona miziņas
  • 75 g cukura
  • 4 olu dzeltenumi
  • 60 g sviesta

Pagatavošana

  1. Visas sastāvdaļas sajauc, un liek uz uguns, ūdens peldē.
  2. Visu sakuļ ūdens peldē viendabīgā masā.
  3. Noņem no uguns.
  4. Lej stikla traukā, atdzesē līdz istabas temperatūrai un liek ledusskapī.
  5. Krēmu jātur ledusskapī.
  6. Krēmu var lietot arī, kā džemu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes