Ceptas nieres ķīniešu gaumē

Ceptas nieres ķīniešu gaumē Foto: Ceptas nieres ķīniešu gaumē

Sastāvdaļas

  • 500 g nieru
  • 1 tējkarote kukurūzas cietes
  • 3 ēdamkarotes augu eļļas
  • 1 ēdamkarote zupas zaļumu
  • 250 g seleriju
  • saujiņa sagrieztu lociņu
  • mazliet konjaka
  • viena daiviņa ķiploka

Pagatavošana

  1. Nieres pārgriež gareniski, izņem vadus, labi nomazgā un sagriež plānās šķēlītēs.
  2. Tādās pašās šķēlītēs sagriež seleriju un sīpolus un apcep sakarsētā augu eļļā 5 minūtes.
  3. Pēc tam dārzeņus izņem, nieres apviļā miltos, pieliek sasmalcinātus ķiplokus, pielej konjaku un apcep nieres uz tās pašas pannas.
  4. Lai nieres nekļūtu cietas, tās jācep uz lielas uguns tikai 4 minūtes.
  5. Divas minūtes pirms cepšanas beigām pieliek zaļumus.
  6. Pasniedz tūlīt ar vārītiem rīsiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes