Cepta vistas fileja ar sieru

Cepta vistas fileja ar sieru Foto: Cepta vistas fileja ar sieru

Sastāvdaļas

  • vistas fileja 
  • 25 g cieta siera
  • garšvielas
  • 5 plānas šķiņķa sloksnītes

Pagatavošana

  1. Vistas filejas gabalu sānos iegriež, izveidojot kabatiņu.
  2. Kabatiņā liek plānās šķēlītēs sagrieztu sieru, mazliet garšvielu.
  3. Lai siers neiztecētu, kabatiņu aiztaisa ar koka iesmiņu.
  4. Gaļu ierīvē ar garšvielām. 
  5. Vistas filejas gabalus aptin ar šķiņķi, spirālveidā, liek veidnē.
  6. Cep 180°C temperatūrā, 1 stundu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes