Biezpiena – šokolādes kūka

Biezpiena – šokolādes kūka Foto: Biezpiena – šokolādes kūka

Sastāvdaļas

  • 1 glāze cukura
  • 1 glāze miltu
  • 1 glāze kefīra
  • 1 tējkarote cepamā pulvera
  • 3 ēdamkarotes kakao pulvera
  • 3 ēdamkarotes saulespuķu eļļas
  • 3 olas

Pildījumam:

  • 400 g biezpiena
  • 1 bundžiņa iebiezinātā piena

Pagatavošana

  1. Ar putojamo slotiņu saputo olas ar cukuru, tad pievieno cepamo pulveri un pakāpeniski miltus.
  2. Tad pievieno kefīru, eļļu un kakao pulveri, visu rūpīgi sajauc.
  3. Iegūto mīklu ielej kūkas formā tā, lai aizpildītu 1/3 formas.
  4. Biezpienu un iebiezināto pienu sajauc virtuves kombainā un klāj pār ieklāto mīklu.
  5. Tad pāri klāj atlikušo mīklas daudzumu un liek cepties 190°C temperatūrā 40 - 45 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes