Baravikas - pildītas olas

Baravikas - pildītas olas Foto: Baravikas - pildītas olas

Sastāvdaļas

  • vārītas olas
  • konservētu mencu - var šprotes
  • nedaudz majonēzes
  • zaļumi dekorēšanai

Pagatavošana

  1. Ņemam vārītas olas un griežam tā lai sanāktu 2 daļas: 2/3 pret 1/3 Mazākā daļa būs cepurīte, lielākā kājiņa. Izņemam olu dzeltenumu.
  2. Taisām stipru tēju un tur mērcam mūsu cepurītes kuras pēc 15 minūtēm kļūs brūnas.
  3. Gatavojam pildījumu: pie olu dzeltenumiem pievienojam mencu, majonēzi un visu kārtīgi samaisām.
  4. Pildām kājiņas ar šo pildījumu.
  5. Liekam cepurītes un gatavs.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes