Sastāvdaļas
- 5 olas
- 200 g cukura
- 300 g majonēzes
- 1 bundža iebiezinātā piena
- 2 glāzes miltu
- 1 paciņa cepamā pulvera
Krēmam:
- 3 banāni
- 150 g sviesta
- 1/2 bundža iebiezinātā piena
Pagatavošana
- Uzsilda cepeškrāsni līdz 170°C temperatūrai un nedaudz ietauko trīs 23 cm lielas kūkas formas.
- Ar elektrisko putotāju sakuļ olas un cukuru līdz putas kļūst biezas.
- Tad pievieno pakāpeniski pievieno majonēzi, iebiezināto pienu, izsijātus miltus un cepamo pulveri.
- Visu rūpīgi samaisa un iegūto masa sadala iepriekš sagatavotajās kūku formās.
- Liek cepties aptuveni 15 - 20 minūtes. Kad gatavas, tad novieto atdzesēties līdz nepieciešamas.
- Krēmam: Nomizo banānus un samaļ virtuves kombainā vai ar blenderi.
- Ar elektrisko putotāju saputo sviestu un iebiezināto pienu (var pievienot 1 paciņu vaniļas cukura).
- Sablenderētos banānus pievieno iebiezinātā piena masai un rūpīgi samaisa.
- Vienu no biskvītiem liek uz servējamās plāts un apziež ar krēmu. Tā atkārto katru kārtu un beigās ar krēmu pārklāj kūkas virspusi un malas.
- Dekorē ar banānu šķēlītēm, kokosriekstu un/vai mandeļu skaidiņām.
- Ievieto ledusskapī uz apmēram 1 - 2 stundām.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!