Sastāvdaļas
Mīklai:
- 3 olas
- 150 g cukura
- 150 g miltu
Krēmam:
- 250 g saldā krējuma 33-35%
- 250 g „Mascarpone” siera
- 150 g cukura
Garnējumam:
- Konservētu ķiršu sīrups
- konservēti ķirši
- 100 g šokolādes
Pagatavošana
- Ar elektrisko putotāju sakuļ olas ar cukuru (aptuveni 5 - 7 minūtes).
- Pievieno miltus un rūpīgi samaisa.
- Ieklāj mīklu nedaudz ietaukotā kūkas formā un cep 180°C temperatūrā aptuveni 20 - 25 minūtes.
- Gatavo biskvītu nedaudz aplej ar ķiršu sīrupu, ļauj sasūkties.
- Atkaulotus ķiršu izkārto pār biskvītu.
- Krēms: Ar elektrisko putotāju sakuļ saldo krējumu un cukuru.
- Pakāpeniski pievieno „Mascarpone” sieru un rūpīgi masu saputo līdz viendabīgai konsistencei.
- Gatavo krēmu klāj pār ķiršiem un dekorē ar šokolādes skaidiņām.
- Kūku ievieto ledusskapī vismaz uz 3 - 4 stundām!
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!