Sastāvdaļas
- 1 kg maltas vistas gaļas
- 2 olu dzeltenumi
- 100 g siera
- 1 tējkarote Vegeta garšvielas
- 105 g mandeļu skaidiņu
- olas apviļāšanai
- milti apviļāšanai
- eļļa vārīšanai
Pagatavošana
- Malto gaļu samīca ar olu dzeltenumiem un sieru. Tad pievieno garšvielas, vēlreiz samīca un izveido apaļa kroketes.
- Kroketes vispirms apviļā miltos, pēc tam olā un sasmalcinātās mandeļu skaidiņās.
- Izveidotas kroketes liek katlā sakarsēta eļļā. Ik pa laikam apgrozot vāra dažas minūtes, līdz tās ir gatavas.
Kroketes no maigas vistas krūtiņas filejas sanāk ļoti gardas! Jūs varat pasniegt tās uz iesmiņiem.