Sastāvdaļas
- vistas fileja
- 2 daiviņas ķiploka
- ķirbis
- 2 tomāti
- siers
- baziliks
- 2 olas
- sāls, pipari pēc garšas
Pagatavošana
- Tomātus, ķirbi un vistas fileju sagriež kubiņos. Olas sakuļ, sieru sarīvē un ķiploku sagriež salmiņos.
- Pirmajā cepamās formas kārtā liek ķirbi un tomātus. Pa virsu liek filejas gabaliņus, nedaudz pieplacina.
- Visu pārlej ar sakultām olām. Tad liekam ķiploka salmiņus un zaļumus.
- Ja nepatīk baziliks, var izmantot jebkuras citas garšvielas.
- Tad liek vēl vienu kārtu ar ķirbi un tomātiem, var pievienot vēl arī vistu. Pārkaisa ar sieru.
- Liek cepeškrāsnī apmēram 210°C temperatūrā un cep 40 - 45 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!