Tvaicēti ziedkāposti

Tvaicēti ziedkāposti Foto: Tvaicēti ziedkāposti

Sastāvdaļas

  • ½ ziedkāposta
  • Štīrijas ķirbju eļļa
  • dilles
  • nažagals akmens sāls

Pagatavošana

  1. Ziedkāpostu notīra, nomazgā, sadala un 30 minūtes uz lēnas uguns tvaicē pannā, kura ieliets nedaudz ūdens.
  2. Kad tie kļuvuši mīkstāki, nolej pannā atlikušo ūdeni, tad mirkli patur uz uguns un tūlīt arī pievieno Štīrijas ķirbju eļļu.
  3. Pēc tam pievieno dilles un nedaudz sāls.
  4. Pirms pasniegšanas ziedkāpostus var dekorēt ar tomātu šķēlītēm.
  5. Papildinot maltīti, ziedkāpostus pasniedz ar vārītiem rīsiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes