Svaigas ogas cukurā

Svaigas ogas cukurā Foto: Svaigas ogas cukurā

Sastāvdaļas

  • svaigas ogas
  • želejas cukurs

Pagatavošana

  1. Svaigas ogas un želejas cukuru mikserī puto apmēram 10 minūtes, līdz izveidojas viendabīga masa.
  2. Var izmantot visas ogas, kas labi garšo svaigā veidā un ir viegli sasmalcināmas.
  3. Visas ogas, izņemot brūklenes un plūškoka ogas (pēdējās svaigā veidā nav ēdamas), kā arī mango augļus, banānus, firziķus, aprikozes, ķiršus un vīģes. Mazāk piemēroti šāda veida konservēšanai ir āboli, bumbieri un zilās plūmes.

Padoms:
Ja svaigi iebiezinātus augļus vai ogas sešu nedēļu laikā nevar apēst, daļu no tiem sasaldē.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes