Šokolādes – sviesta krēms tortēm un kūkām

Šokolādes – sviesta krēms tortēm un kūkām Foto: Šokolādes – sviesta krēms tortēm un kūkām

Sastāvdaļas

  • 120 g sviesta
  • 1 ola
  • 150 g pūdercukura
  • 15 g kakao pulvera
  • 15 ml ledaina ūdens
  • 5 g vaniļas ekstrakta

Pagatavošana

  1. Ar elektrisko putotāju saputo sviestu gaisīgā masā. 
  2. Pievieno olu un turpina putot. Tad pievieno pūdercukuru un visu samaisa viendabīgā masā.
  3. Atsevišķi sajauc kakao pulveri ar ūdeni un vaniļas ekstraktu, rūpīgi samaisa.
  4. Tad pievieno kakao maisījumu pārējai masai un rūpīgi visu saputo viendabīgā masā.
  5. Šo krēmu var izmantot kā pildījumu tortēm un kūkām, citiem konditorejas izstrādājumiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes