„Selgas” cepumu torte „Vasaras garša”

„Selgas” cepumu torte „Vasaras garša” Foto: „Selgas” cepumu torte „Vasaras garša”

Sastāvdaļas

  • 200 g „Selgas” cepumu
  • 150 g margarīna
  • 200 g avenes
  • 200 g meža zemenes
  • 200 g saldā krējuma
  • 400 g cukura
  • 1 paciņa želatīna

Pagatavošana

  1. „Selgas” cepumus sablenderē, pievieno atkausētu margarīnu, samīca viendabīgu masu un liek tortes formā (kā tortes pamatni), tad uz pusstundu ledusskapī.
  2. Pa to laiku gatavo krēmu: saputo saldo krējumu putukrējumā ar cukuru, pievieno izkausētu želatīnu (daļu no tā atstāj neizkausētu želejai), pievieno sacukurotas avenes un visu izmaisu.
  3. Krēmu lej virs tortes pamatni, gatavo želeju no sacukurotām meža zemenēm-zemenēm pievieno atkausētu želatīnu un pārlej krēmam.
  4. Lieku ledusskapī uz 12 stundām, ai viss sastingst (ziemā šī recepte ir gards našķis!).

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes