Pildīti sīpoli

Pildīti sīpoli Foto: Pildīti sīpoli

Sastāvdaļas

  • 10 sīpolu
  • 600 g zupas vai svaigas gaļas
  • 1 ola
  • sāls
  • buljons
  • 1 - 2 ēdamkarotes miltu
  • 1 - 2 ēdamkarotes krējuma

Pagatavošana

  1. Sīpolus applaucē vārošā ūdenī un novelk miziņu.
  2. Atgriež vāciņus un izņem vidu, šo masu pieliek pie gaļas.
  3. Pildījumu sagatavo kā parasti, tikai, lai gaļa labāk turētos kopā, klāt pieliek olu.
  4. Sapildītos sīpolus katliņā taukos vai sviestā apcep brūnus, pārlej nedaudz ar buljonu un, aplaistot sautē, kamēr gatavi.
  5. Pildītiem sīpoliem jābūt spīdīgi gaiši brūnā krāsā.
  6. Pasniedz ar skābā krējuma mērci un vārītiem kartupeļiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes