Pildīti gliemezīši ar spinātiem un sieru

Pildīti gliemezīši ar spinātiem un sieru Foto: Pildīti gliemezīši ar spinātiem un sieru

Sastāvdaļas

  • 30 g lielo gliemezīšu makaronu (izvārītu pēc instrukcijas)
  • 2 glāzes Marinara mērces (var aizstāt ar jebkuru sarkanu mērci)
  • 200 g rikottas siera
  • 200 g biezpiena
  • 200 g saldētu spinātu (sasmalcinātu)
  • sāls, pipari pēc garšas
  • 200 g rīvēta mocarellas siera
  • 100 g rīvēta parmezāna siera
  • baziliks rotāšanai

Pagatavošana

  1. Cepeškrāsni uzkarsē līdz 200°C temperatūrai.
  2. Blenderī sajauc rikottas sieru, biezpienu, spinātus, sāli un piparus līdz viendabīgai masai.
  3. Cepamajā traukā lej Marinara mērci.
  4. Katru gliemezīti piepilda ar biezpiena - spinātu masu un viegli iegremdē mērcē. Ar karotīti vēl katru aplej ar mērci.
  5. Pārkaisa ar mocerellas sieru.
  6. Cep 20 minūtes, līdz siers apbrūnē.
  7. Izņem no cepeškrāsns un pārkaisa parmezāna sieru un svaigu baziliku.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes