Pikantais teļa gaļas cepetis

Pikantais teļa gaļas cepetis Foto: Pikantais teļa gaļas cepetis

Sastāvdaļas

  • 1 kg teļa gaļas
  • 100 g žāvēta speķa
  • malta paprika
  • pipari
  • rīvēts muskatrieksts
  • rīvēta citrona miziņa
  • 2 ēdamkarotes tauku
  • 1 sīpols
  • sinepes
  • 1 ēdamkarote skābā krējuma
  • ūdens

Pagatavošana

  1. Gaļu sagriež strēmelītēs, apviļā maltā paprika un iespeķo teļa gaļu.
  2. Gaļu ierīvē ar pipariem, sāli, muskatriekstu, citrona miziņu un sinepēm, liek karstos taukos un cepeškrāsni apcep brūnu.
  3. Pielej karstu ūdeni, pieliek sasmalcinātu sīpolu un aplaistot cep gatavu, tad noziež ar skābu krējumu un vel mazliet pasautē.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes