Sastāvdaļas
- 1 iepakojums kārtainās rauga mīklas
- 100 g sviesta
- 1/2 bundžas iebiezinātā piena
- 1 citrona miziņas
- valrieksti rotāšanai
Pagatavošana
- Kārtainās rauga mīklas plāksnes izrullē taisnstūra formā.
- Katru mīklas taisnstūri sagriež 4 daļās.
- Mīklas četrstūrus liek veidnē, kurā ieklāts cepamais papīrs.
- Cep 180°C temperatūrā, 15 minūtes, kamēr kļūst zeltaini, atdzesē.
- Gatavo krēmu - uz smalkās rīves sarīvē citrona miziņu.
- Mīkstu sviestu samaisa ar iebiezināto pienu un citrona miziņu.
- Ar krēmu noziež kūciņas kārtas un mazliet piespiež.
- Pēdējo kārtu nenoziež ar krēmu, bet piespiež ar slogu un liek ledusskapī uz 1 stundu.
- Kad kūciņas ir nopresētas, uzklāj krēmu virsējai kārtai un sāniem, liek ledusskapī ievilkties.
- Rotā ar valriekstiem un pasniedz.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!