Cūku ribiņas pikantajā citrusu-medus marinādē

Cūku ribiņas pikantajā citrusu-medus marinādē Foto: Cūku ribiņas pikantajā citrusu-medus marinādē

Sastāvdaļas

  • 500 g cūku ribiņu 
  • 1 laims
  • 1 neliels apelsīns
  • 2 ķiploka daiviņas 
  • 1 ēdamkarote sinepju
  • malta paprika
  • malti melnie pipari
  • 1 ēdamkarote olīveļļas
  • 1 ēdamkarote medus
  • kaltētas dilles 

Pagatavošana

  1. Ribiņas noskalo un sagriež porciju gabalos.
  2. Gatavo marinādi - laimam un apelsīnam noņem mizu, izspiež sulu. 
  3. Ķiplokus saspiež ķiploku spiedē, visu samaisa ar atlikušajām sastāvdaļām. 
  4. Ribiņas liek marinādē, samaisa no visām pusēm, liek ledusskapī marinēties uz 2-3 stundām. 
  5. Pēc marinēšanas, ribiņas liek dubultā folijā, pārlej ar marinādi, foliju aiztaisa, liek veidnē.
  6. Cep 180°C temperatūrā, 1,5 stundas.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes