Citronu krēms tortēm un kūkām

Citronu krēms tortēm un kūkām Foto: Citronu krēms tortēm un kūkām

Sastāvdaļas

  • 1 glāze citronu sulas
  • 2 tējkarotes rīvētas citronu miziņas
  • 75 g cukura
  • 4 olu dzeltenumi
  • 60 g sviesta

Pagatavošana

  1. Visas sastāvdaļas samaisa un liek karsta ūdens peldē.
  2. Kuļ ar putojamo slotiņu, karsta ūdens peldē tik ilgi, kamēr izveidojas viendabīga masa.
  3. Masu liek stikla traukā, atdzesē līdz istabas temperatūrai un liek ledusskapī.
  4. Uzglabā ledusskapī, līdz pielietošanas reizei.
  5. Šo biezpienu var ziest tortēs, pīrāgos.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes