Sastāvdaļas
- 300 g brieža fileja
- 1/4 baltais sīpols
- 2 ēdamkarotes kaperu
- 2 diļļu ziedi
- 2 ēdamkarotes Vusteršīras mērces
- Tabasco piparu mērce pēc garšas
- 1 ēdamkarotes olīveļļas
- jūras sāls pēc garšas
- paipalu olas
- 1 bagete
Pagatavošana
- Brieža fileju rūpīgi samaļ, izmantojot sietiņu ar lielāka izmēra caurumiņiem.
- Kaperus un baltos sīpolus sīki sakapā, pievieno gaļai.
- Atdala diļļu ziediņus bez kātiem, sasmalcina un pievieno gaļai.
- Pievieno abas mērces, sāli, olīveļļu un visu kārtīgi samaisa.
- Smaržīga un skaista gaļas masa.
- Bageti sagriežam šķēlītēs un apgrauzdējam.
- Liekam gaļu uz maizītes un pa virsu uzsitam paipalu olu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!