Brieža gaļas - filejas tartars

Brieža gaļas - filejas tartars Foto: Brieža gaļas - filejas tartars

Sastāvdaļas

  • 300 g brieža fileja
  • 1/4 baltais sīpols
  • 2 ēdamkarotes kaperu
  • 2 diļļu ziedi
  • 2 ēdamkarotes Vusteršīras mērces
  • Tabasco piparu mērce pēc garšas
  • 1 ēdamkarotes olīveļļas
  • jūras sāls pēc garšas
  • paipalu olas
  • 1 bagete

Pagatavošana

  1. Brieža fileju rūpīgi samaļ, izmantojot sietiņu ar lielāka izmēra caurumiņiem.
  2. Kaperus un baltos sīpolus sīki sakapā, pievieno gaļai.
  3. Atdala diļļu ziediņus bez kātiem, sasmalcina un pievieno gaļai.
  4. Pievieno abas mērces, sāli, olīveļļu un visu kārtīgi samaisa.
  5. Smaržīga un skaista gaļas masa.
  6. Bageti sagriežam šķēlītēs un apgrauzdējam.
  7. Liekam gaļu uz maizītes un pa virsu uzsitam paipalu olu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes