Slaidā pica

Slaidā pica Foto: Slaidā pica

Sastāvdaļas

  • 1 lavašs
  • 1 paprika
  • 3 ēdamkarotes tomātu mērces
  • 300 g šampinjonu
  • 1 iesaiņojums mocarellas siera
  • 50 g vistas filejas
  • 1 tomāts
  • šķipsniņa melno piparu

Pagatavošana

  1. Ieteicams pirms cepšanas lavašu sadalīt gabalos, jo pēc tam to būs grūti izdarīt (picas pamatne būs kraukšķīgāka un griešanai ar nazi nepadosies). Vispirms liek novārīties vistas fileju, atsevišķi nedaudz arī papriku (lai tā būtu mazliet mīksta un varētu novilkt miziņu).
  2. Tad lavaša šķēles pārziež ar tomātu mērci un noklāj ar šķēlītēs sagrieztiem šampinjoniem.
  3. Pēc tam uz katras picas gabaliņa liek virsū biezu mocarellas šķēli, strēmelēs sagrieztu papriku, gabaliņos sadalītu vistas fileju un vienu šķēli tomāta, kam virsū uzkaisa šķipsniņu melno piparu.
  4. Tad ietauko cepešpannu, uz tās liek lavaša šķēles un cep 10 minūtes 180°C temperatūrā.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes