Pīrādziņš „Šokolāde mīklā”

Pīrādziņš „Šokolāde mīklā” Foto: Pīrādziņš „Šokolāde mīklā”

Sastāvdaļas

  • kārtainā mīkla
  • 1 šokolādes tāfelīte
  • 1 ola
  • drupināti rieksti

Pagatavošana

  1. Uz darba virsmas izklāj cepamo papīru, uz tā liek kārtaino mīklu.
  2. Šokolādes tāfelīti liek tieši kārtainās mīklas vidū.
  3. Tad mīklā izdara 2 cm platus iegriezumus, griež virzienā, no šokolādes tāfelītes uz mīklas malām.
  4. Iegriezumus griež mazliet slīpi, vislabāk ar picas nazi.
  5. Tādus pašus iegriezumus izdara arī pretējā pusē.
  6. Tad iegūtās mīklas sloksnītes liek krusteniski uz šokolādes tāfelītes, pinot "bizīti".
  7. Ar atlikušo mīklu, rūpīgi aiztaisa pinuma stūrīšus no abām pusēm.
  8. Vienmērīgi pīrādziņu noklāj ar sakultu olu un pārkaisa ar drupinātiem riekstiem.
  9. Pīrādziņu liek 200°C temperatūrā sakarsētā krāsnī un cep 20-25 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes