Sastāvdaļas
- kārtainā mīkla
- 1 šokolādes tāfelīte
- 1 ola
- drupināti rieksti
Pagatavošana
- Uz darba virsmas izklāj cepamo papīru, uz tā liek kārtaino mīklu.
- Šokolādes tāfelīti liek tieši kārtainās mīklas vidū.
- Tad mīklā izdara 2 cm platus iegriezumus, griež virzienā, no šokolādes tāfelītes uz mīklas malām.
- Iegriezumus griež mazliet slīpi, vislabāk ar picas nazi.
- Tādus pašus iegriezumus izdara arī pretējā pusē.
- Tad iegūtās mīklas sloksnītes liek krusteniski uz šokolādes tāfelītes, pinot "bizīti".
- Ar atlikušo mīklu, rūpīgi aiztaisa pinuma stūrīšus no abām pusēm.
- Vienmērīgi pīrādziņu noklāj ar sakultu olu un pārkaisa ar drupinātiem riekstiem.
- Pīrādziņu liek 200°C temperatūrā sakarsētā krāsnī un cep 20-25 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!