PANNA COTTA ar zemeņu un ruma mērci

PANNA COTTA ar zemeņu un ruma mērci Foto: PANNA COTTA ar zemeņu un ruma mērci

Sastāvdaļas

  • 500 g zemeņu
  • 90 g želejas cukura
  • 300 ml saldā krējuma
  • 1 tējkarote vaniļas cukura
  • 1 ēdamkarote ruma

Pagatavošana

  1. Katliņā uzsilda saldo krējumu līdz brīdim, kad parādās garaiņi.
  2. Ieber cukuru, pievieno vaniļas cukuru, noņem katlu un uguns un rūpīgi izmaisa.
  3. Pilda trauciņos, ļauj atdzist un liek ledusskapī.
  4. Zemenes sablendē, pievieno rumu.
  5. Izņem no ledusskapja panna cotta un ar karoti pārlej zemeņu mērci.
  6. Dekorē ar zemenēm.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes