Liellopu gaļas salāti ar valriekstiem

Liellopu gaļas salāti ar valriekstiem Foto: Liellopu gaļas salāti ar valriekstiem

Sastāvdaļas

  • 500 g vārītas liellopu gaļas
  • 4 vārītas olas
  • 6 skābēti gurķīši
  • 3 ķiploka daiviņas
  • 1 glāze valriekstu
  • 200 g majonēzes

Pagatavošana

  1. Vārīto gaļu sadala pa šķiedrām.
  2. Gurķīšus sarīvē uz rupjās rīves.
  3. Ķiploka daiviņas saspiež ķiploku spiedē.
  4. Gurķus samaisa ar ķiplokiem.
  5. Vārītās olas sarīvē uz rupjās rīves.
  6. Valriekstus sasmalcina un apcep uz sausas, sakarsētas pannas dažas minūtes.
  7. Salātus kārto traukā kārtās - gaļa, uzklāj majonēzi.
  8. Gaļai virsū gurķi ar ķiplokiem, uzklāj majonēzi.
  9. Gurķiem virsū vārītās olas, uzklāj majonēzi.
  10. Olām virsū valrieksti.
  11. Pirms pasniegšanas salātus liek ledusskapī, nostāvēties.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes