Sastāvdaļas
- 500 g vārītas liellopu gaļas
- 4 vārītas olas
- 6 skābēti gurķīši
- 3 ķiploka daiviņas
- 1 glāze valriekstu
- 200 g majonēzes
Pagatavošana
- Vārīto gaļu sadala pa šķiedrām.
- Gurķīšus sarīvē uz rupjās rīves.
- Ķiploka daiviņas saspiež ķiploku spiedē.
- Gurķus samaisa ar ķiplokiem.
- Vārītās olas sarīvē uz rupjās rīves.
- Valriekstus sasmalcina un apcep uz sausas, sakarsētas pannas dažas minūtes.
- Salātus kārto traukā kārtās - gaļa, uzklāj majonēzi.
- Gaļai virsū gurķi ar ķiplokiem, uzklāj majonēzi.
- Gurķiem virsū vārītās olas, uzklāj majonēzi.
- Olām virsū valrieksti.
- Pirms pasniegšanas salātus liek ledusskapī, nostāvēties.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!