Kafijas – šokolādes saldējuma kūka

Kafijas – šokolādes saldējuma kūka Foto: Kafijas – šokolādes saldējuma kūka

Sastāvdaļas

  • 1 kg šokolādes saldējuma
  • 500 g kafijas saldējuma
  • 500 g vaniļas saldējuma
  • 15 - 20 šokolādes konfekšu (dekorēšanai)
  • 1 ēdamkarote kakao pulvera
  • 1 ēdamkarote pūdercukura

Pagatavošana

  1. Sevis izvēlēto kūkas formu pārklāj ar pārtikas plēvi tā, lai tā kristu pāri malām.
  2. Ieklāj tās pamatnē plānu kārtiņu šokolādes saldējuma un ievieto formu ledusskapī uz 30 minūtēm.
  3. Pēc katras saldējuma kārtas uzlikšanas ievieto kūku ledusskapī uz 30 minūtēm.
  4. Tātad, klāj visu kafijas saldējumu, tad nelielu šokolādes saldējuma kārtu un tad visu vaniļas saldējumu.
  5. Tad klāj atlikušo šokolādes saldējuma kārtu un nolīdzina kūkas virsmu, ievieto to saldētavā uz 2 stundām.
  6. Kakao pulveri sajauc ar pūdercukuru un šokolādes konfektes sagriež uz pusēm.
  7. Konfekšu pusītes labi izkārto pār kūkas virsmu un pārkaisa ar kakao maisījumu.
  8. Pirms pasniegšanas turēt saldētavā.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes