Eton mess - angļu deserts

Eton mess - angļu deserts Foto: Eton mess - angļu deserts

Sastāvdaļas

  • 1/4 tases salda krējuma
  • 1 ēdamkarote pūdercukura
  • 2/ tases bezē cepumu
  • 3 tases zemeņu

Pagatavošana

  1. Saldo krējumu lej bļodā, pievieno cukuru un saputo. Sagriež bezē kumosa lieluma gabalos un iemaisa putukrējumā.
  2. Pusi zemeņu cita traukā viegli saspaida ar dakšiņu tikai tik, lai zemenēm atbrīvotu daļu sulas.
  3. Viegli iemaisa saspiestās zemenes krēmā. Un pēc tam arī atlikušās veselās ogas.
  4. Saldo pilda trauciņos, dekorē ar zemenēm un atdzesē ledusskapī 30 minūtes. Pirms pasniegšanas apkaisa ar pūdercukuru.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes