Brieža gaļas steiks

Brieža gaļas steiks Foto: Brieža gaļas steiks

Gatavosim brieža steiku uz pannas.

Steika gabals 1,5-2cm biezumā.
Paši gardākie steika gabali ir filejas vai karbonādes gabali.

Gatavosim brieža steiku uz pannas.
Sakarsējam pannu 180-200°C temperatūrā.
Uzlejam olīveļļu.
Liekam virsū steiku un cepam ~3-4min no katras puses.
Cepšanās laikā pievienojam.
– uz pusēm pārgrieztu ķiploka galviņu
– papriku
– čilli piparu
– rozmarīna zariņu
– timiānu
– sāli un piparus

Noliekam maliņā, lai gaļa nedaudz atpūšas Lai labi garšo!

Recepti piedāvā: Purnavu Muiža Eco Food

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

 

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes