Zivju gabaliņi saldā krējuma mērcē

Zivju gabaliņi saldā krējuma mērcē Foto: Zivju gabaliņi saldā krējuma mērcē

Sastāvdaļas

  • 2 zivju filejas
  • 20 g sviesta
  • 200 ml saldā krējuma
  • 3 ēdamkarotes skābā krējuma
  • 5 tējkarotes franču sinepju
  • dilles
  • sāls
  • melnie pipari vai citronpipari

Pagatavošana

  1. Zivs fileju sagriež gabaliņos un liek cepties izkausētā sviestā. Apkaisa ar sāli un pipariem.
  2. Cep, līdz gabaliņi, gatavi - apmēram 3 - 5 minūtes. Pēc izcepšanas noliek malā.
  3. Pannā, kura cepusies zivs, ielej saldo krējumu, pievieno skābo krējumu un franču sinepes, kā arī pieber šķipsniņu sāls.
  4. Visu uzkarsē un liek iekšā zivju gabaliņus. Uz lēnas uguns pasautē minūtes piecas.
  5. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar sakapātam dillēm.

Sinepju mērce ar savu patīkamo garšu lieliski papildina maigās baltās zivis.

Gatavojiet ar prieku! Labu apetīti!

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes