Laima – iebiezinātā piena kūka

Laima – iebiezinātā piena kūka Foto: Laima – iebiezinātā piena kūka

Sastāvdaļas

Pamatnei:

  • 150 g smilšu cepumu
  • 1/2 ēdamkarote medus
  • 35 g sviesta

Pildījumam:

  • 2 olu baltumi (L izmēra)
  • 1/2 bundžiņa iebiezinātā piena
  • 2 laimi

Pagatavošana

  1. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 170°C temperatūrai un viegli ietauko 19 cm lielu kūkas formu.
  2. Cepumus sasmalcina, sajauc ar kausētu sviestu un medu.
  3. Masu ieklāj kūkas formā ar malām uz augšu.
  4. No abiem laimiem izspiež sulu, sajauc ar olu baltumiem un iebiezināto pienu.
  5. Visu saputo ar elektrisko putotāju un klāj pār cepumu kārtu.
  6. Liek kūku cepties 25 - 30 minūtes. Kad kūka gatava, ievieto to ledusskapī uz nakti.
  7. Dekorē pēc pašu gaumes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes