Ananāsu sacepums ar kokosriekstu skaidiņām

Ananāsu sacepums ar kokosriekstu skaidiņām Foto: Ananāsu sacepums ar kokosriekstu skaidiņām

Sastāvdaļas

  • 1 svaigs ananāss
  • 125 g Rikottas siera
  • 2 ēdamkarotes jogurta
  • 1 ola
  • 2,5 ēdamkarotes kokosriekstu skaidiņu
  • 1 ēdamkarote pilngraudu miltu (var arī parastos)
  • 1 tējkarote cukura
  • 1 tējkarote vaniļas esences
  • 1 tējkarote cepamā pulvera
  • sviests formas iesmērēšanai
  • šķipsniņa sāls

Pagatavošana

  1. Olu saputo ar sāli, jo gaisīgāk, jo labāk.
  2. Pievieno Rikottas sieru un jogurtu, kārtīgi saputo.
  3. Pievieno miltus, 2 ēdamkarotes kokosriekstu skaidiņu, cukuru, cepamo pulveri, vaniļas esenci un kārtīgi samaisa.
  4. Cepamo formu iesmērē ar sviestu.
  5. Sagriež ananāsa mīkstumu un liek formas apakšā.
  6. Pa virsu liek siera masu, rotā ar ananāsa gabaliņiem un kokosriekstu skaidiņām.
  7. Cep 180°C temperatūrā 18 - 20 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes