Sastāvdaļas
- cepumi
Pārliešanai:
- 4 olas
- 1 glāze piena
- 1 bundža iebiezinātā piena
- 1 paciņa vaniļas cukura
- sviests
Glazūrai:
- 4 ēdamkarotes cukura
- 4 ēdamkarotes kakao pulvera
- 12 ēdamkarotes piena
Pagatavošana
- Olas sakuļ katlā.
- Pievieno iebiezināto pienu, pienu, vaniļas cukuru - kārtīgi samaisa.
- Izveidojušos masu uzvāra un tad atdzesē.
- Citā katlā samaisa cukuru, kakao pulveri, pienu.
- Pastāvīgi maisot, vāra glazūru.
- Mīkstu sviestu sakuļ.
- Sakulto sviestu pievieno iebiezinātā piena masai, sakuļ ar mikseri.
- Veidnē vai citā traukā ieklāj cepamo papīru.
- Liek cepumu kārtu, uzklāj krēmu, atkārto, kamēr beidzas cepumi.
- Desertu pārlej ar šokolādes glazūru, liek ledusskapī uz nakti.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!