Kefīra torte „Melnais princis”

Kefīra torte „Melnais princis” Foto: Kefīra torte „Melnais princis”

Sastāvdaļas

Mīklai:

  • 1 ola
  • 1 glāze cukura
  • 2-3 tējkarotes kakao pulvera
  • 1 glāze kefīra
  • 1 tējkarote sodas
  •  1 glāze miltu


Krēmam:

  • 200 g sviesta
  • 1/2 glāzes cukura
  • 250 g skābā krējuma

Pagatavošana

  1. Gatavo mīklu - olu sakuļ ar cukuru stingrās putās, pievieno kefīru, sodu un vēlreiz sakuļ.
  2. Tad pievieno miltus, sakuļ.
  3. Mīklai jābūt bieza skābā krējuma konsistencē.
  4. Mīklu lej ietaukotā veidnē, cep 180°C temperatūrā, biskvīta gatavību pārbauda ar koka iesmiņu, ja sauss, gatavs.
  5. Biskvītu izņem no veidnes, atdzesē uz restītēm.
  6. Biskvītu sagriež 2 daļās.
  7. Gatavo krēmu - mīkstu sviestu samīca ar cukuru, pievieno skābo krējumu, visu kārtīgi sakuļ.
  8. Krēmu ieklāj starp biskvītiem, virsmu rotā ar riekstiem un šokolādi.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes