Biezpiena cepumi
Biezpiena ēdienu receptes
Cepumi un vafeles
TOP receptes
biezpiens
cepamais pulveris
margarīns
milti
sāls
Foto: Biezpiena cepumi
Sastāvdaļas
- 400 g biezpiena
- 250 g margarīna
- 480 g miltu
- 1 tējkarote cepamā pulvera
- šķipsniņa sāls
Pagatavošana
- Gatavo mīklu - biezpienu samaisa ar sarīvētu margarīnu, pievieno miltus, cepamo pulveri, sāli, visu vēlreiz samaisa.
- Mīklu izrullē un izspiež aplīšus.
- Katru aplīti, no vienas puses, apviļā cukurā, pārloka uz pusēm, ar cukuroto pusi uz iekšu.
- Izveidojušos pusapli atkal apviļā cukurā un atkal pārloka, ar cukuroto pusi uz iekšu.
- Izveidojušos trīsstūrīša vienu pusi apviļā cukurā.
- Ietaukotā veidnē liek cepumus, ar cukuroto pusi uz augšu, cep 180°C temperatūrā, 25-30 minūtes, kamēr kļūst zeltaini.
... reizes
Šodien skatītākās receptes