Sastāvdaļas
- 4 teļa gaļas šķēles no gurna (1 cm biezas)
- 2 ēdamkarotes miltu
- ½ glāzes piena
- sāls
- pipari
- 1 ola
- rīvmaize
- 4 ķilavu filejas
- 1 citrons
- kausēts sviests
Pagatavošana
- Gaļas šķēles izdauza ļoti plāni, pēc tam tās atkal sastumj, piešķir formu, pārkaisa ar sāli un pipariem, apvārta miltos, iemērc kopā ar pienu sakultā olā, apvārta rīvmaizē.
- Šniceles saliek kopā, liek ledusskapī.
- Pēc 30 minūtēm uz pannas lej 1 cm biezu kārtu eļļas (tad šniceles būs sulīgas, mīkstas), labi sakarsē un šniceles no abām pusēm cep gaiši brūnas.
- Šniceles kārto cepešbļodā, katru pārliek ar ķilavu fileju un citrona šķēlīti, pārlej ar kausētu sviestu.
- Pasniedz ar ceptiem kartupeļiem un lapu salātiem vai gurķiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!