Vīnes šnicele

Vīnes šnicele Foto: Vīnes šnicele

Sastāvdaļas

  • 4 teļa gaļas šķēles no gurna (1 cm biezas)
  • 2 ēdamkarotes miltu
  • ½ glāzes piena
  • sāls
  • pipari
  • 1 ola
  • rīvmaize
  • 4 ķilavu filejas
  • 1 citrons
  • kausēts sviests

Pagatavošana

  1. Gaļas šķēles izdauza ļoti plāni, pēc tam tās atkal sastumj, piešķir formu, pārkaisa ar sāli un pipariem, apvārta miltos, iemērc kopā ar pienu sakultā olā, apvārta rīvmaizē.
  2. Šniceles saliek kopā, liek ledusskapī.
  3. Pēc 30 minūtēm uz pannas lej 1 cm biezu kārtu eļļas (tad šniceles būs sulīgas, mīkstas), labi sakarsē un šniceles no abām pusēm cep gaiši brūnas.
  4. Šniceles kārto cepešbļodā, katru pārliek ar ķilavu fileju un citrona šķēlīti, pārlej ar kausētu sviestu.
  5. Pasniedz ar ceptiem kartupeļiem un lapu salātiem vai gurķiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes