Kabaču omlete

Kabaču omlete Foto: Kabaču omlete

Sastāvdaļas

 ● 2 kabači
 ● 1 glāze piena
 ● 4 olas
 ● 1 tējkarote miltu
 ● 2 ķiploka daiviņas
 ● 1 tomāts
 ● 100 g siera
 ● 50 g zaļumu
 ● sviests ietaukošanai

Pagatavošana

    1. Kabačus rupji sarīvē, nožmiedz sulu.
    2. Pievieno ķiploku spiedē saspiestus ķiplokus, pieber sāli.
    3. Nelielā piena daudzumā izšķīdina miltus, kārtīgi samaisa, pielej atlikušo pienu, olas - samaisa, pieber sāli pēc garšas.
    4. Ar sviestu ietaukotā veidnē liek kabačus, pārlej olu maisījumu, uzkaisa zaļumus, gabaliņos sagrieztu tomātu.
    5. Visu pārkaisa ar rīvētu sieru.
    6. Cep 180°C temperatūrā, 30-35 minūtes.
  
  
  
recepte skatīta ... reizes



Šodien skatītākās receptes