Sastāvdaļas
- 2 kabači
- 1 glāze piena
- 4 olas
- 1 tējkarote miltu
- 2 ķiploka daiviņas
- 1 tomāts
- 100 g siera
- 50 g zaļumu
- sviests ietaukošanai
Pagatavošana
- Kabačus rupji sarīvē, nožmiedz sulu.
- Pievieno ķiploku spiedē saspiestus ķiplokus, pieber sāli.
- Nelielā piena daudzumā izšķīdina miltus, kārtīgi samaisa, pielej atlikušo pienu, olas - samaisa, pieber sāli pēc garšas.
- Ar sviestu ietaukotā veidnē liek kabačus, pārlej olu maisījumu, uzkaisa zaļumus, gabaliņos sagrieztu tomātu.
- Visu pārkaisa ar rīvētu sieru.
- Cep 180°C temperatūrā, 30-35 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!