Kabaču omlete

Kabaču omlete Foto: Kabaču omlete

Sastāvdaļas

  • 2 kabači
  • 1 glāze piena
  • 4 olas
  • 1 tējkarote miltu
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 1 tomāts
  • 100 g siera
  • 50 g zaļumu
  • sviests ietaukošanai

Pagatavošana

  1. Kabačus rupji sarīvē, nožmiedz sulu.
  2. Pievieno ķiploku spiedē saspiestus ķiplokus, pieber sāli.
  3. Nelielā piena daudzumā izšķīdina miltus, kārtīgi samaisa, pielej atlikušo pienu, olas - samaisa, pieber sāli pēc garšas.
  4. Ar sviestu ietaukotā veidnē liek kabačus, pārlej olu maisījumu, uzkaisa zaļumus, gabaliņos sagrieztu tomātu.
  5. Visu pārkaisa ar rīvētu sieru.
  6. Cep 180°C temperatūrā, 30-35 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes