Sastāvdaļas
- 300 g makaronu
- 100 g vārītu vistu kājiņu
- 1 liels tomāts
- 2-3 bazilika zariņi
- 100 g siera
- 2 olas
- 1/2 glāzes saldā krējuma
- 1/2 glāzes piena
- 1 ēdamkarote sviesta
Pagatavošana
- Tomātu sagriež gabaliņos, vārīto vistas gaļu sagriež sloksnītēs, zaļumus sakapā.
- Makaronus izvāra, samaisa ar baziliku, tomātiem un vistas gaļu.
- Visu liek veidnē.
- Rīvētu sieru samaisa ar olām, saldo krējumu un pienu - sakuļ ar putojamo slotiņu.
- Pieber mazliet sāls un pārlej makaronu masai.
- Virsū liek mazas sviesta piciņas, cep 200°C temperatūrā, 30 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!