Sastāvdaļas
- 500 g maltās gaļas
- 300 g tomātu
- 2 glāzes buljona
- 300 g makaronu
- 2 ēdamkarotes sviesta
- 2 ēdamkarotes miltu
- 3/4 glāzes piena
- 200 g cieta siera
- 1/2 tējkarotes sāls
- 1/2 tējkarotes maltu piparu
- 1 iepakojums Tako garšvielu
Pagatavošana
- Malto gaļu cep pannā, pievieno Tako garšvielas, sagrieztus tomātus, pielej buljonu.
- Kad masa sāk vārīties, pievieno makaronus.
- Pannai uzliek vāku un vāra, kamēr makaroni ir gatavi.
- Gatavo mērci - izkausē sviestu, pievieno miltus, samaisa, pacep, kamēr kļūst zeltaini.
- Pielej pienu un kārtīgi samaisa.
- Mērci uzvāra.
- Mērcei pievieno rīvētu sieru, samaisa viendabīgā masā, pieber sāli, piparus.
- Mērci pārlej makaroniem un uzmanīgi samaisa.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!