Sastāvdaļas
- 1 glāze ūdens
- 450 g miltu
- 1 paciņa sausā rauga
- sāls pēc garšas
- 1 ēdamkarote cukura
- 2 ēdamkarotes olīveļļas
Pagatavošana
- Siltā ūdenī izšķīdina sāli, cukuru, raugu.
- Pievieno pusi miltu, kārtīgi samaisa.
- Īstajai itāļu picas mīklai izmanto Durum miltus vai Semolina.
- Var pievienot mannā, 1-2 ēdamkarotes.
- Pievieno olīveļļu, pakāpeniski iemaisa atlikušos miltus.
- Samīca pietiekoši biezu mīklu un noliek siltā vietā rūgt.
- Traukam, kurā rūgst mīkla, uzliek vāku vai uzklāj mitru dvieli.
- Uzrūgušu mīklu izmīca, sadala 2 daļās, sanāks divas picas.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!