Sastāvdaļas
- 2 ½ kg gurķu
- 1 ½ tomātu
- 180 g ķiploku
- 170 g cukura
- 170 ml eļļas
- 1 ½ ēdamkarotes sāls
- 7 ēdamkarotes 9% etiķa
Pagatavošana
- Tomātus smalki sakapā, liek katlā, pievieno eļļu, cukuru, sāli un lēni maisot uz mazas uguns uzvāra un turpina vārīt vēl 15 minūtes.
- Karstā mērcē liek šķēlītes sagrieztus gurķus un turpina vārīt aptuveni 18 - 20 minūtes.
- Pievieno smalki sakapātus ķiplokus un etiķi.
- Karstus salātus pilda burciņās, aizvāko un uz pāris stundām apgriež otrādi.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!