Sastāvdaļas
- 500 g zivju filejas
- 200 g vārītu kartupeļu
- 300 g šampinjonu
- 2 sīpoli
- 1/2 glāzes piena
- 2 ēdamkarotes sviesta
- 2 olas
- sāls
- pipari
- rīvmaize
- tauki
- pētersīļi
Pagatavošana
- Zivju fileju samaļ 2 reizes, otro reizi maļ kopā ar vārītiem kartupeļiem.
- Šampinjonus sagriež nelielos gabaliņos, kopā ar sasmalcinātiem sīpoliem apcep sviestā un pievieno zivju masai.
- Pēc tam masai pievieno sakultas olas, pienu, sāli, piparus un samīca.
- No zivju masas veido kroketes, apviļā rīvmaizē un taukos cep gatavas.
- Izceptās kroketes pārkaisa ar sasmalcinātiem pētersīļiem, pārlej ar kausētu sviestu un pasniedz ar vārītiem dārzeņiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!