Zivju filejas kroketes ar šampinjoniem

Zivju filejas kroketes ar šampinjoniem Foto: Zivju filejas kroketes ar šampinjoniem

Sastāvdaļas

  • 500 g zivju filejas
  • 200 g vārītu kartupeļu
  • 300 g šampinjonu
  • 2 sīpoli
  • 1/2 glāzes piena
  • 2 ēdamkarotes sviesta
  • 2 olas
  • sāls
  • pipari
  • rīvmaize
  • tauki
  • pētersīļi

Pagatavošana

  1. Zivju fileju samaļ 2 reizes, otro reizi maļ kopā ar vārītiem kartupeļiem.
  2. Šampinjonus sagriež nelielos gabaliņos, kopā ar sasmalcinātiem sīpoliem apcep sviestā un pievieno zivju masai.
  3. Pēc tam masai pievieno sakultas olas, pienu, sāli, piparus un samīca.
  4. No zivju masas veido kroketes, apviļā rīvmaizē un taukos cep gatavas.
  5. Izceptās kroketes pārkaisa ar sasmalcinātiem pētersīļiem, pārlej ar kausētu sviestu un pasniedz ar vārītiem dārzeņiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes