Sastāvdaļas
- 8 lieli plānās šķēlēs sagriezti kartupeļi
- sāls
- svaigi malti melnie pipari
- 10 plānas šķēlītes žāvētas cūkgaļas
- 250 g šķēlēs sagriezta Čedaras siera
Pagatavošana
- Kartupeļus tvaicē pusgatavus.
- Uzber sāli un piparus.
- Ieeļļotā veidnē (30 cm) liek kārtu cūkgaļas, pārklāj ar kartupeļu un kārtu siera.
- Atkārto līdz visi produkti izlietoti.
- Pabeidz ar siera kārtu.
- Cep 20 - 25 minūtes sakarsēta līdz 200°C sakarsētā cepeškrāsnī, līdz kartupeļi pilnīgi gatavi un siers izkusis. Pasniedz karstu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!